Norwegian - Kan jag reservera en plats på flyget?

Ändrad den Tis, 20 aug. vid 3:05 E.M.

Ja, när du ska flyga med Norwegian har du möjlighet att reservera platser (mot en avgift). Hur du gör en platsreservation beror på vilken typ av flyg du ska resa med. Notera att vi erbjuder två olika typer av flyg med Norwegian; charterflyg och reguljärflyg. Det är viktigt att du väljer rätt procedur för att reservera platser.

Platsreservation på charterflyg

När du ska flyga med ett Norwegian charterflyg har du möjlighet att reservera platser (mot en avgift). Platsreservation kan göras från 80 dagar och fram till 25 timmar före avresa.

1. Gå till Norwegians webbplats
  2. Klicka på "Inloggning/Hitta bokning" i övre högra hörnet
  3. Fyll i följande uppgifter:
    - Bokningsreferens: Ditt PNR-nummer*
    - Efternamn: Huvudbokarens efternamn
  4. Klicka på "Hitta bokning"
  5. Välj "Boka din plats" under rubriken "Välj dina tillval"
  6. Välj de önskade sätena
  7. Betala sätesreservationen direkt till Norwegian

* Om du har bokat en resa med charterflyg kommer du att få ditt PNR-nummer på Mitt Sunweb 80 dagar före avresan. Om du har bokat inom 80 dagar före avresedatumet i så fall kommer du att få PNR-numret på Mitt Sunweb nästkommande vardag.

Platsreservation på reguljärflyg

När du ska flyga med ett Norwegian reguljärflyg har du möjlighet att reservera platser (mot en avgift). Platsreservation kan göras direkt efter bokning och fram till 25 timmar före avresa.

1. Gå till Norwegians webbplats
  2. Klicka på "Inloggning/Hitta bokning" i övre högra hörnet
  3. Fyll i följande uppgifter:
    - Bokningsreferens: Ditt PNR-nummer*
    - Efternamn: Huvudbokarens efternamn
  4. Klicka på "Hitta bokning"
  5. Välj "Boka din plats" under rubriken "Välj dina tillval"
  6. Välj de önskade sätena
  7. Betala sätesreservationen direkt till Norwegian