Vueling - Hvad er bagage reglerne?

Ændret den Wed, 3 Jul kl. 2:27 PM

Håndbagage
Indchecket bagage
Spædbarns bagage (børn under 2 år)
Fleksibelt fly
Inkluderet

Maksimalt 10 kg
Maksimalt 40 x 30 x 20 cm

Skal kunne være under sædet. Må ikke være en trolley/kabinekuffert
Kan tilkøbes i bookingtrin 1 under bestilling af rejsen eller efter bestilling via Mit Sunweb/i Sunweb appen. Kan senest tilkøbes 2 dage før afrejse.

Muligt at vælge 15, 20 eller 25 kg (370/400/474kr. tur/retur)

Maksimalt 1 stk. pr. person
Inkluderet

Maksimalt 10 kg bagage & 5 kg pusletaske

* Læs om klap- og barnevogne her

Ikke-fleksibelt (rute) fly
Inkluderet

Maksimalt 10 kg
Maksimalt 40 x 30 x 20 cm

Skal kunne være under sædet. Må ikke være en trolley/kabinekuffert

Inkluderet

Maksimalt 20 kg

Maksimalt 1 stk. pr. person
Inkluderet

Maksimalt 10 kg bagage & 5 kg pusletaske

* Læs om klap- og barnevogne her

Hvordan tilkøber jeg indchecket bagage på Mit Sunweb?

1. Gå til Mit Sunweb og log ind med din e-mailadresse og valgte kodeord
    Har du endnu ikke oprettet dig på Mit Sunweb? Så læs her, hvordan du gør det.

2. Klik på "Mine rejser" øverst på siden og vælg din rejse

3. Rul ned til overskriften "Tilvalg", som findes i den grå boks i højre side, og klik på "Book yderligere tilvalg"

4. Du får nu vist en menu med de tilvalg, du har mulighed for at foretage. Her vælger du "Tilføj bagage".
  5. Vælg den ønskede mængde bagage i drop-down menuen for hver rejsende

6. Du kan nu se dine tilvalg i den grå boks i højre side. Klik på den røde "Book og betal"-knap i højre side for at bekræfte dit valg.