Log ind ved Air Baltic

Ændret den 04 Mar 2024

Når du skal flyve med Air Baltic, har du mulighed for at tilkøbe special- og medicinsk bagage, reservere sæder*, foretage online check-in samt bestille assistance og registrere kørestol direkte på flyselskabets hjemmeside.

* Vær opmærksom på, at du kun kan reservere et sæde, hvis du foretager online check-in.

Hvordan logger jeg ind ved Air Baltic?

1. Gå til Air Baltics hjemmeside
  2. Klik på ’Check-in’ øverst på side
  3. Udfyld følgende oplysninger:
    * Booking reference eller ticket number: Dit PNR-nummer, som du har fået oplyst på mail eller i Mit Sunweb
     * Surname: Den rejseansvarliges efternavn
  4. Klik på ’Continue’
  5. Følg de videre trin på skærmen for den ønskede service
  6. Betal servicen direkte til Air Baltic, såfremt der er valgt en service med gebyr

Bemærk!
Ved booking af en rejse, hvor en eller flere flyvninger er med Air Baltic, modtager du desuden en mail med nærmere information om f.eks. tidsfrister for de services, flyselskabet tilbyder.
Du vil også modtage en påmindelses e-mail med en guide, når der åbnes for at at kunne foretage tilvalg og online check-in.