Air Baltic - Kan jeg checke ind online?

Ændret den Fri, 5 Jul kl. 11:57 AM

Ja, du har mulighed for at foretage online check-in, når du skal flyve med Air Baltic. Online check-in åbner 5 dage før afrejse.

Online check-in er ikke obligatorisk. Du kan også vælge at checke ind i lufthavnen. Find dit fly på skærmene i lufthavnen for at se, hvilken skranke du skal henvende dig ved for at checke ind.

Guide til online check-in

1. Gå til Air Baltics hjemmeside
  2. Klik på "Check-in" øverst på side
  3. Udfyld følgende oplysninger:
    * Booking reference eller ticket number: Dit PNR-nummer
    * Surname: Den rejseansvarliges efternavn
  4. Klik på "Continue"
  5. Du kan nu vælge sæder, hvis det ønskes. Ellers kan du vælge "Random allocation"
  6. Vælg "Check in"
  7. Udfyld passageroplysninger
  8. Når du har bekræftet oplysningerne, modtager du boardingpas