Vilken utrustning ingår i de olika paketen?

Ändrad den 04 Oct 2023

Endast skidor/snowboard: Skidor/Snowboard + stavar

Skid- och snowboardutrustning: Skidor/snowboard + stavar + pjäxor.

I vissa fall ingår även en hjälm. Detta kommer att anges i bokningssteg 1. Om det inte uttryckligen anges att hjälm ingår kan vi inte erbjuda hjälm på resmålet.

Vilken kategori ska jag välja?

Brons: Perfekt för nybörjare och lite mer erfarna skid- och snowboardåkare. utrustningen är särskilt lättmanövrerat, vilket gör det lättare att svänga och bromsa. Parallellsvängar är också möjlig med denna utrustning.

Silver: Perfekt för avancerade skid- och snowboardåkare. Utrustningen är manövrerbart men också lämpligt för att carving. Även vid höga hastigheter har utrustningen en mycket god prestanda.

Gold: Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och lämpar sig för avancerade skidåkare. Passar även för skidåkare som behärskar parallellsvängar. Det bekväma materialet kan användas i alla pister och i alla snöförhållanden.

Diamond: Dessa högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken är av hög kvalitet och lämpar sig för de mest erfarna skidåkarna. Tips! Meddela vår uthyrningspartner dina specifika behov (t.ex. offpist) så att de kan välja rätt utrustning för dig.