Hotelfaciliteter

Ændret den 06 Dec 2023

I beskrivelserne af de enkelte hoteller finder du en liste over stedets faciliteter. Bemærk venligst, at der ved enkelte faciliteter, kan være et mindre gebyr. Dette vil som regel fremgå af beskrivelserne af hotellerne under "Faciliteter" eller "Tilvalg". I visse tilfælde kan nogle faciliteter være lukkede uden for højsæsonen, og du kan også opleve, at der er skåret ned på underholdningen. Dette skyldes, at der oftest vil være færre gæster på hotellet.

Bemærk venligst, at flere faciliteter på hotellerne ofte vil være tilgængelige på begrænsede tidspunkter i løbet af dagen, fx miniklub, spa center, fitnessrum osv. På hoteller med vandrutsjebaner er disse ofte kun åbne et par timer om formiddagen og et par timer om eftermiddagen. Udendørsfaciliteter såsom restauranter, barer, badebroer osv. kan desuden være lukkede eller endnu ikke installerede i tilfælde af dårligt vejr eller lav belægning. Vi har desværre ikke indflydelse på åbningstiderne på hotellernes faciliteter, og disse kan variere i løbet af sæsonen.

Vi yder ikke erstatning for ulempe grundet forsyningssvigt på hoteller, herunder midlertidige afbrydelser af f.eks. varmt vand, varme og aircondition, ligesom der ikke ydes erstatning, hvis swimmingpools og lign. faciliteter midlertidigt er ude af drift på grund af nødvendige reparationer eller vedligeholdelsesarbejder. Vi vil dog gøre vores bedste for at henvise til passende alternativer på nærliggende hoteller.

Det vil som regel være muligt at leje en sikkerhedsboks til dine værdigenstande. Disse er ofte placeret i receptionen eller i lejligheden/på værelset.

Miniklubber har som udgangspunkt ikke dansktalende personale, med mindre andet er anført i beskrivelsen af hotellet. Endvidere kan det heller ikke altid garanteres, at der tales engelsk. Underholdning/animation på hotellet kan ligeledes i nogle tilfælde foregå på lokalsproget.