Håndbagage

Ændret den 11 Apr 2024

Hvad er håndbagage?
Håndbagage er den del af din bagage, der kommer med dig igennem sikkerhedskontrollen og ind i flyet. Du må altid medbringe håndbagage gratis, men hvor stor din håndbagage må være varierer fra flyselskab til flyselskab. I nogle tilfælde skal tasken kunne være under sædet og må derfor ikke være en kabinekuffert/trolley. Medbringer du en kabinekuffert til en flyvning, hvor dette ikke er inkluderet som håndbagage, vil du blive opkrævet et gebyr i lufthavnen.
Find det flyselskab, du skal flyve med, i tabellen herunder for at se den tilladte mål og vægt.

Reglerne for hvilke ting, du må have med i din håndbagage, kan du læse mere om her.
Ønsker du at læse mere om mål og vægt for indchecket bagage, kan du klikke her.

Mål og vægt
I tabellen herunder kan du se, hvor meget håndbagage, du må medbringe ved hvert flyselskab.

Flyselskab

Mål

Vægt

Aegaen

56 x 45 x 25 cm

8 kg

Air Baltic55 x 40 x 23 cm + 30 x 40 x 10 cm
8 kg samlet

Air Cairo

55 x 40 x 23 cm

7 kg

BH Air

60 x 40 x 30 cm

7 kg

Bulgaria Air

55 x 40 x 23 cm

10 kg

Easy Jet

45 x 36 x 20 cm

10 kg

Eurowings

40 x 30 x 25 cm
(Skal kunne være under sædet - må ikke være kabinekuffert)

8 kg

Freebird

55 x 40 x 23 cm

8 kg

Norwegian (skiferie)

30 x 20 x 38 cm
(Skal kunne være under sædet - må ikke være kabinekuffert)

10 kg

Norwegian (solferie)

55 x 40 x 23 cm + 30 x 20 x 38 cm
(Lille taske skal kunne være under sædet og må ikke være en kabinekuffert)

10 kg samlet

Pegasus

55 x 40 x 20 cm

10 kg

SAS (fleksibelt fly)

50 x 40 x 23 cm

5 kg

SAS (ikke-fleksibelt (rute) fly)

55 x 40 x 23 cm

8 kg

Sky Express

55 x 40 x 20 cm

8 kg

SunExpress

55 x 40 x 20 cm

8 kg

Vueling (fleksibelt fly)

40 x 30 x 20 cm
(Skal kunne være under sædet - må ikke være kabinekuffert)

10 kg

Vueling (ikke-fleksibelt (rute) fly)

40 x 30 x 20 cm
(Skal kunne være under sædet - må ikke være kabinekuffert)

10 kg