Kan jeg medbringe specialbagage?

Ændret den Fri, 12 Jul kl. 10:57 AM

Det er som udgangspunkt muligt at medbringe specialbagage på din rejse. Det skal dog anmodes ved flyselskabet og på din transfer, og der er ekstra omkostninger forbundet med at medbringe bagagen.

Hvad er specialbagage?

Specialbagage er det indcheckede bagage, der ligger udover mål og/eller vægt for almindelig indchecket bagage. Det kan for eksempel være dykkerudstyr, cykler eller andet sportsudstyr.

Specialbagage og transfer

Specialbagage kan ikke altid kan medbringes i en almindelig transferbus, og det kan derfor være nødvendigt at bestille privat eller specialtransfer. Det er derfor vigtigt, at du registrerer din specialbagage på Mit Sunweb, hvis du har booket transfer via Sunweb. Guiden til det, kan du se herunder.
Medbringer du eget skiudstyr, kan du dog selv vælge "Transfer inklusiv skibagage" ved bestilling af rejsen eller via Mit Sunweb frem til 7 dage før afrejse, og du behøver derfor ikke kontakte os for at medbringe denne type specialbagage på transferen.

Guide til registrering af specialbagage på Mit Sunweb

1. Log ind på Mit Sunweb
  2. Gå til fanen "Mine rejser" (findes øverst på siden) og vælg din rejse
  3. Klik på "Tilføj medicinsk bagage, specialbagage eller kæledyr her" (findes i den grå boks i højre side under overskriften "Tilvalg")
  4. Specialbagage: Vælg den rejsende der medbringer specialbagage og typen af bagage
  5. Udfyld yderligere felter med oplysninger om bagagen/hjælpemidlet
  6. Klik på den røde "Send"-knap
  7. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse på indsendelse af formularen, og vi vil hurtigst muligt herefter kontakte dig og oplyse, om din specialbagage er godkendt og det eventuelle gebyr for at medbringe den

Hvordan registrerer jeg min specialbagage ved flyselskabet?

Det er forskelligt, om du skal registrere specialbagagen via os eller direkte hos flyselskabet. I tabellen herunder kan du se et overblik over de forskellige flyselskaber. Hvis du klikker på dit flyselskab videresendes du til en side med en guide til registreringen.

Flyselskab
Registrering
AegeanPå Mit Sunweb
Air BalticVed flyselskabet
Air CairoPå Mit Sunweb
BH AirPå Mit Sunweb
Bulgaria AirPå Mit Sunweb
Easy JetVed flyselskabet
EurowingsVed flyselskabet
FreebirdVed flyselskabet
NorwegianVed flyselskabet
PegasusVed flyselskabet
SAS (fleksibelt charter fly)Via Paxport
SAS (fleksibelt allotment fly & ikke-fleksibelt fly)Ved flyselskabet
Sky ExpressPå Mit Sunweb
SunExpressVed flyselskabet
Vueling (fleksibelt fly)På Mit Sunweb
Vueling (ikke-fleksibelt fly)Ved flyselskabet