Log ind ved Norwegian

Ændret den 24 Jan 2024

Når du skal flyve med Norwegian, har du mulighed for at tilkøbe specialbagage, reservere sæder og foretage online check-in direkte på flyselskabets hjemmeside.

Hvordan foretager jeg sædereservation og tilkøb ved Norwegian?

1. Gå til Norwegians hjemmeside

2. Klik på 'Log ind/Find reservation' i øverste højre hjørne

3. Udfyld følgende oplysninger:
    * Bookingreference: Dit PNR-nummer
    * Efternavn: Den rejseansvarliges efternavn

4. Klik på 'Find booking'

5. Vælg den ønskede service (f.eks. 'Reserver din plads') under overskriften 'Vælg dine tilvalg'

6. Følg de videre trin på skærmen for at tilkøbe den valgte service

7. Betal den valgte service direkte til Norwegian

Hvordan foretager jeg online check-in ved Norwegian?

1.  Gå til Norwegians hjemmeside
  2. Klik på 'Log ind/Find reservation' i øverste højre hjørne
  3. Udfyld følgende oplysninger:
    * Bookingreference: Dit PNR-nummer
     * Efternavn: Den rejseansvarliges efternavn
  4. Klik på 'Find booking'
  5. Klik på 'Check in'
  6. Vælg de passagerer, der skal checkes ind
  7. Udfyld passageroplysningerne
  8. Klik på 'Bekræft passager oplysninger'
  9. Når du har godkendt oplysningerne, vil du modtage dit boardingpas

Bemærk!
Ved booking af en rejse, hvor en eller flere flyvninger er med Norwegian, modtager du desuden en mail med nærmere information om f.eks. tidsfrister for de services, flyselskabet tilbyder.
Du vil også modtage en påmindelses e-mail med en guide, når der åbnes for online check-in.