SunExpress - Kan jeg reservere et sæde på flyet?

Ændret den Fri, 5 Jul kl. 10:39 AM

Ja, når du skal flyve med SunExpress har du mulighed for at reservere sæder (mod betaling). Hvordan og hvornår du kan foretage sædereservation afhænger af hvilken type fly, du skal rejse med. Vi tilbyder to forskellige typer SunExpress fly; fleksible fly og ikke fleksible (rute) fly. Du kan se flytypen ved booking på hjemmesiden og efter gennemført booking på Mit Sunweb. Læs mere om fleksible og ikke-fleksible fly her

Sædereservation på fleksible fly

Sædereservation kan foretages fra 14 dage til 30 timer før afrejse.

1. Gå til SunExpress' hjemmeside
  2. Vælg "My Bookings" under fanen "Booking"
  3. Vælg fanen "Tour operator bookings"
  4. Udfyld følgende oplysninger i venstre side:
    * Surname: Den rejseansvarliges efternavn*
    * Reference number: Dit Sunweb booking nr. med 000 foran i venstre side**
    * Tour operator name: Sunweb
  5. Vælg "One way" (enkeltrejse) eller "Round trip" (returrejse) og følgende oplysninger i højre side:
    * From: Afrejselufthavn
    * To: Ankomstlufthavn
    * Departure date: Afrejse dato
    (* Return date: Hjemrejse dato)
    * Vælg antal rejsende i feltet med symbolet af et lille menneske
  6. Klik på "Confirm"
  7. Vælg dit/dine flyrejser og klik på "Continue"
  8. Udfyld passager oplysninger og klik på "Continue"
  9. Vælg eventuelle tilvalg, som specialbagage, og klik på "Continue"
  10. Vælg de ønskede sæder og klik på "Continue"
  11. Betal sædereservation og eventuelle andre tilvalg direkte til SunExpress

* Hvis dit efternavn består af to sammensatte navne med bindestreg imellem, skal du skrive begge navne samlet uden mellemrum eller bindestreg. Eks.: Hvis dit navn er Juhl-Hansen, skal du skrive ”JuhlHansen”.

Er der æ/ø/å i dit navn, skal du i stedet skrive ae/o/a, når du skal logge ind på SunExpress’ hjemmeside.

Er der et accenttegn i dit navn, for eksempel. é, skal du skrive bogstavet uden accenttegn for at logge ind.

** Skal I rejse mere end 9 personer sammen? Så skal I logge ind af flere omgange. De første ni personer finder I ved at skrive jeres Sunweb bookingnummer med 000 foran. De næste finder I ved at skrive jeres Sunweb bookingnummer med 001 foran. Er I mere end 18, skriver I 002 foran bookingnummeret for de næste personer, osv.

Sædereservation på ikke-fleksible fly

Sædereservation kan foretages straks efter booking til 30 timer før afrejse.

1. Gå til SunExpress' hjemmeside
  2. Vælg "My Bookings" under fanen "Booking"
  3. Vælg fanen "SunExpress bookings"
  4. Udfyld følgende oplysninger:
    * Bookingcode: Dit PNR-nummer
    * Surname: Den rejseansvarliges efternavn
  5. Klik på "Confirm"
  6. Vælg dit/dine flyrejser og klik på "Continue"
  7. Udfyld passager oplysninger og klik på "Continue"
  8. Vælg eventuelle tilvalg, som specialbagage, og klik på "Continue"
  9. Vælg de ønskede sæder og klik på "Continue"
  10. Betal sædereservation og eventuelle andre tilvalg direkte til SunExpress