Er det sikkert at rejse til Egypten?

Ændret den Fri, 11 Okt kl. 11:38 AM

Ja, det er sikkert at tage på ferie i Egypten.
Vi har fuld forståelse for, at den nuværende situation i Mellemøsten giver anledning til spørgsmål om at rejse til Egypten. Hos Sunweb er vores rejsendes sikkerhed og velbefindende altid vores topprioritet. Vi følger nøje de rejsevejledninger, der udstedes af Udenrigsministeriet. I øjeblikket er der ingen råd, der indikerer, at det er usikkert at rejse til vores destinationer langs Det Røde Hav. Bortset fra at der er ekstra sikkerhed på gaderne og langs vejen, vil du ikke mærke noget til den nuværende situation. Derfor er det stadig sikkert at holde ferie i Egypten.

Det er også værd at nævne, at afstanden fra den israelske grænse til populære feriebyer som Hurghada og Marsa Alam er mere end 1000 kilometer.

Du kan se den aktuelle rejsevejledning for Egypten på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Har du endnu ikke booket din rejser? Du kan tjekke vores udbud af rejser til Egypten her.