Sky Express - Kan jeg medbringe special/medicinsk bagage og kørestol?

Ændret den Tue, 20 Aug kl. 12:32 PM

Medbringelse af specialbagage (såsom en cykel eller dykkerudstyr), medicinsk bagage (såsom et søvnapnø apparat/CPAP) og/eller et hjælpemiddel (såsom en (el)kørestol eller elscooter) er altid på forespørgsel. Det vil sige, at flyselskabet og eventuelt transferselskabet skal godkende dette.

Skal du flyve med Sky Express, skal du anmode om medbringe din special/medicinske bagage og/eller hjælpemiddel via vores specialbagage formular på Mit Sunweb. Du kan følge guiden herunder.

Bemærk! Sky Express har krav om udfyldelse af en formular, når man medbringer bestemte former for hjælpemidler og medicinsk udstyr. Skal du udfylde denne formular, vil du få den tilsendt af os.

Tilføjelse af special/medicinsk bagage og kørestol via Mit Sunweb

Skal du rejse med et af de flyselskaber, hvor der i tabellen står, at du skal registrere specialbagage på Mit Sunweb, kan du følge denne vejledning:

1. Log ind på Mit Sunweb
  2. Gå til fanen "Mine rejser" (findes øverst på siden) og vælg din rejse
  3. Klik på "Tilføj medicinsk bagage, specialbagage eller kæledyr her" (findes i den grå boks i højre side under overskriften "Tilvalg")

1.  Specialbagage: Vælg den rejsende der medbringer specialbagage og typen af bagage
    2.  Vælg den rejsende der medbringer bagagen og "Medicinsk bagage" som type
    3.  (El)kørestol/elschooter: Vælg den rejsende der medbringer hjælpemiddel og "Medicinsk bagage" som type

4. Udfyld yderligere felter med oplysninger om bagagen/hjælpemidlet
  5. Klik på den røde "Send"-knap
  6. Du vil modtage en e-mail med bekræftelse på indsendelse af formularen, og vi vil hurtigst muligt herefter kontakte dig og oplyse, om din specialbagage er godkendt og det eventuelle gebyr for at medbringe den