Specialbagage

Ændret den 02 May 2024

Specialbagage er det indcheckede bagage, der ligger udover mål og/eller vægt for almindelig indchecket bagage. Du skal f.eks. tilkøbe specialbagage, hvis du ønsker at medbringe din cykel, ski, golfudstyr, instrument osv. Prisen for dette varierer, og du skal derfor rette henvendelse til enten Sunweb eller flyselskabet direkte, når du ønsker at tilkøbe specialbagage. I nogle tilfælde kan du selv booke specialbagagen, mens det i andre tilfælde skal godkendes af flyselskabet, før det kan tilføjes din booking. I tabellen herunder kan du se, hvem du skal kontakte, når du ønsker at medbringe specialbagage.

Bemærk, at specialbagage også skal oplyses til os, hvis du bestiller transfer, da der skal anmodes om dette ved transferselskabet. Medbringer du eget skiudstyr, kan du dog selv vælge valgmuligheden "Transfer inklusiv skibagage" ved bestilling af rejsen eller i Mit Sunweb frem til 7 dage før afrejse, og du behøver derfor ikke kontakte os for at medbringe denne type specialbagage på transferen.

Flyselskab

Kontakt

Aegaen

Sunweb kontaktcenter

Air Baltic

Air Baltic
(se guide her)

Air Cairo

Sunweb kontaktcenter

BH Air

Sunweb kontaktcenter

Bulgaria Air

Sunweb kontaktcenter

Easy Jet

Easy Jet
(se guide her)

Eurowings

Eurowings

(Se guide her)

Freebird

Freebird

(Se guide her)

Norwegian

Norwegian
(Se guide her)

Pegasus

Pegasus
(Se guide her)

SAS (fleksibelt fly)

Paxport
(se guide her)

SAS (ikke-fleksibelt (rute) fly)

SAS
(se guide her)

Sky Express

Sunweb kontaktcenter

SunExpress

SunExpress

(Se guide her)

Vueling (fleksibelt fly)

Sunweb kontaktcenter

Vueling (ikke-fleksibelt (rute) fly)

Vueling
(Se guide her)